Joskus vaan laiskottaa ja samalla haluaa herkutella. Taannoin siskon luona muistaakseni tehtiin vähän samalla tyylillä iltapalaksi leipiä ja siitä se sitten idea lähti.

Leipiinhän usein ostetaan erikseen päällisiä, mutta nää on tällaiset vähän pyttipannu meiningillä tehdyt leivät. Kannattaa kokeilla.

Voitelin siis Pirkan gluteenitonta paahtoleipää ja asettelin pellille.

Täytte:

1/2 paprika paloiteltuna pieniksi

8 viipaletta meetvurstia

5-6 viipaletta kinkkua

Tuoretta basilikaa silputtuna

1 kananmuna

2 dl juustoraastetta

Oreganoa ja pippurisekoitusta maun mukaan.

Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa tasaiseksi mössöksi.  Kananmuna tekee massasta helpommin käsiteltävän.

Jaa täyte tasaisesti kaikille leiville. Itse laitoin pinnalle vielä ripauksen juustoa...

 

Lämmitä uunissa 175 C  noin 10 min tai kunnes pinta alkaa ruskistua.

Valitettavasti valmiista leivistä ei ole kuvaa, koska menivät ennen kameran saapumista jo tarjolle ja parempiin suihin :)

Hyvää oli!!!