Mä olen aina kauhulla lueskellut, kun joku on päivittänyt blogiinsa tai vaikka facebookiin kakkunsa epäonnistumisesta.

Noh minun aikani oli kait nyt kokea tää hirvitys! Tein Nellalle 1-vuotis kakkua ja kakku sellaisenaan oli ihan söpö, kunnes.

Pohjana 4 munan vaalea pohja ja sisällä mansikka-mustikkatäyte. Kakun kansi on sokerimassaa kuten myös koristeet. Vaikutteita koristeisiin sain Ewelyniltä hänen tekemästään hääkakusta.

Noh ongelma ei ollut tekovaiheessa eikä heti sen jälkeenkään, mutta siitä se kauhu alkoi. Lähdin töihin tarkoituksena treffata Nellan äiti matkalla ja toimittaa kakku hänelle. Kakku oli läpinäkyvässä kuvussa hanttarinpaikan jalkatilassa ja mä näin, kun yksi reunapursotuksista lähti valumaan... Koska olin pursottanut reunan kiinteänä lenkkinä - lähti reunan seuraava ruusuke ja taas seuraava valumaan yli. Voin vaan sanoa, että puolessa välissä matkaa meinasi tulla jo parku, kun noin 1/3 reunoista oli valunut yli ja kerma oli lautasella kasassa!!! KÄÄK! ( ja liikenneturvallisuus oli ihan 100% hyvä, koska en kyennyt keskittymään mihinkään muuhun kuin etenevään tuhoon...)  Siis ihan kamala fiilis mennä tuollaisen sekundalaatuisen kakun kanssa sit tyrkylle.  

En tiedä mikä meni mönkään, mutta tää oli traumaattista!

 

Tässä kuvia kakusta ennen katastrofia - ei olisi uskonut, mikä pannukakku tästäkin tulee!

 

 

Noh ei sinä onneksi voinut jäädä odottelemaan pitkäksi aikaa traumoista selviytymistä, kun toinen kakkutilaus jo odotteli tekijää.

Mun tooosi hyvä ystävä oli kesällä erään ammattiliiton lehdessä melko näkyvästi esillä ja siis talon perinteiden mukaisesti oli tästä kakkukahvit velkaa työkavereillen :)

Tilauksessa ei mainittu mitään teemaa tai toivetta, joten tällainen siitä sitten tuli.

3 kääretorttulevyä, välissä hedelmäinen täyte. Pinta on Kick kinuskia ja reunoilla kermaa. Koristeet sokerimassaa ja pelialueen rajat/pisteet pikeeriä.

Pacmanista hieman tunnelmaa. Pienet ambulanssit mörköjen tilalla, Syöppö häke ja kolme keikkaa kerättävänä ;) 

 

Että sellainen kakku tälläkertaa. Idea on muistaakseni Liisan kakusta - naamakirjasta siis bongattua :)

Nyt viikon luovaa taukoa viettämään