Iloista syyskuun iltaa. Kovalla kiireellä ja tohinalla olen viime viikot yrittänyt edelleen jäljittää vanhoja / serveririkossa kadonneita kuvia blogiini. Vielä uupuu paljon 3 vuoden aikana päivitettyjä kuvia, mutta tässä hiukan uusiakin tilalle :)

Ensimmäisenä minulla oli ilo tehdä edellisen postauksen Angry Birds kakun tilanneelle Elinalle Hääkakkua, jota hän tarjosi lomakauden loputtua työkavereilleen. Toiveena oli valkoinen kakku ja Orkidea koristeita. Hiukan ehdin panikoitua noiden koristeiden kanssa, mutta itse olin lopulta kukkiin varsin tyytyväinen minäkin.


Pohjana suklainen pohja ja mansikkainen täyte. Oli kuulemma ollut ihan  maukasta. Koriste ja pinnoite sokerimassaa.Toinen kakku meni kaverin tyttären synttäreille. Hän oli toivonut ponia kakkuun, mutta muutoin sain vapaat kädet. En ollut ihan varma minkälaisesta ponista oli kyse, mutta tällainen sateenkaarimaan poni siitä tuli.

Ja viimeisenä tähän vielä kaverin veljen ylläri-pylläri synttärikakkua. Toive oli vaatimattomasti moottoripyörä ja elvis. siis kyllä välillä miettii, että mitä mun päässä liikkuu kun näitä toiveita edes kyselee :D  - jos vaan keskittyisi jatkossa kermakakkuihin...  No onhan tää koristelu kuitenkin SE juttu :)


Kakku oli melko kookas 16 munan kakku, joka on koottu 4:stä kääretorttulevystä. Täytteenä ja valkosuklaata, mansikkaa ja suklaata. Pojat värjäsin keltaisiksi ja punaisiksi. Harmi, että en ottanut pohjasta kuvia ennen pinnoitusta - oli aikast iloisen värinen.Moottoripyörän mallia en tiedä, joten kukin päättäköön itse, mikä sen haluaa olevan :)
Koristeet ja pinnoite on sokerimassaa.

Iloista ja tunnelmallista syksyä.

t. Jossu