Vaikka lomaa tuli pidettyä niin muutamia kakkujakin tässä on tullut tehtyä.

Heti heinäkuun alussa oli ihanan pienen kummipoikani ristiäiset ja sinne en leiponut kakkuja, mutta tein koristeita kyllä. Olin tekemässä myös voileipäkakut samaisiin juhliin.

Voileipäkakkuja tehtiin yhteensä kolme. Kaksi kalkkunaista ja yksi kinkkua ( talon isäntä ei kuulemma kalkkunaa syö??? ). Kakkujen täyte on Kinuskikissan kevyttä kalkkunavoikkaria mukaileva ja siis jo aikaisemmin hyväksi koettu.

Kuvilla siis mennään...

Toisessa kakussa tää vauveli ja toisessa ne tossut, jotka taitaa olla melkoisessa suosiossa ( ainakin mitä monista blogeista on saanut lukea).

 

Oli muuten ihan tuskaa noiden tossujen kanssa, kun toi helle piti massan pehmeänä ihan tolkuttoman kauan!

Koska oli loma ja ihanat ilmat niin mulla oli tavoitteena myös viettää aikaa ulkoilemalla. Aika vähän kuitenkin tuli nautittua luonnosta, mutta ystävä vuosien takaa oli kylässä ja hänen kanssaan käytiin Kuusiston linnanraunioilla kävelemässä. Mulle tulee tästä mieleen joku satumetsä tai jotain.

 

Paikka on ehdottomasti vierailun arvoinen ja löytyy siis täältä Kaarinasta. Tien päässä on vanhat linnanrauniot, jonne voi mennä ihmettelemään kauniita maisemia.

 

Tässä vielä kakkukutsuilta kuvaa mansikkakakusta. Ihan ei ollut perinteistä kermakoristelua, mutta pääsin kerrankin harjoittelemaan kerman kanssa lehtien pursottamista.

 

Lopuksi vielä muutama hääkakku ja ja koristelua.

Hääpari harrastaa kahvaluulailua ja sen vuoksi kuvissa myös nuo kuulan tapaiset.

Timon ja Sinin häihin meni kakkuja, joiden kanssa rehellisesti meinasi tulla tippa linssiin. Tiedätte varmaan niitä hetkiä, kun voisi sanoa tai tehdä jotain sopimatonta ja tässä projektissa koin sellaisia hetkiä. Ei morsiusparin kanssa vaan kakkujen koristeluprosessin aikana oli "pieniä'" haasteita vastassa ko. paikan henkilökunnan kanssa. Oli jo aika lähellä, että en lähtenyt kotiin sieltä ilman, että kakut olisi ollut ihan valmiita.

 

Noh valmista tuli, vaikka ei ihan sellaisia kuin olisin itse halunnut tuunata, mutta siinä painostuksessa en kyennyt venymään parempaa. Itselleni jäi hiukan tylsä olo tästä proggiksesta, mutta pääasiahan oli saada kakut hääparille.

 

Eli Pyöreitä kakkuja tuli 4 kpl telineeseen. Toiveena oli musta päällinen, jonka tein Kick-patukoista. Reunoilla kermat ja koristeet sokerimassaa.

 

Pyöreiden kakkujen lisäksi tein vielä yhden ison levykakun, josta toivottiin Marshallin vahvistimen näköistä. Jotain ainakin sinne suuntaan sain aikaiseksi ja tähän olin itsekin ihan tyytyväinen. Itse kutsuin tätä rakkauden vahvistimeksi .

Kesä oli ja meni tai ainakin itse olen joutunut palaamaan jo töihin. Muistona ihanasta kesästä mökiltä kuvattu ihastuttava ruusu.

Huippumukavaa syksyä kaikille teille. Hymyillään kun kohdataan.