Ihana uusi kokemus on nyt takana. Osallistuin ensimmäistä kertaa salainen leivonta ystävä kierrokselle ja ehkä asiaan olisi voinut paneutua enemmänkin... Kokemus oli kiva ja tuli tutustuttua uusiin blogeihin ja sitä kautta taas saa kurkistella uusia ideoita omiin leipomuksiin.

 

Viimeinen paketti lähti omista käsistäni jälleen kerran viimetingassa eli 19.55 viimeisenä lähetyspäivänä :) ! Jos ei muuta niin minun parini on joutunut valitettavasti kärvistelemään jokaisella kerralla odotellesaan lähetystä. Toivottavasti kuitenkin paketeista on saanut loihdittua jotain kivaa itselle ja perheelle.

 

Minua on muistanut tällä kierroksella vihjeiden perusteella Suklaasammakko saman nimisestä blogista. Kiitos kaikista ihanista ohjeista ja jutuista ja tässä vielä viimeisen paketin satoa:

 

Paketissa oli mukana ohje sekä suolaiseen, että makeaan leivontaan eli broilerpiirakkaan ja  ananashyydykkeeseen. ( kuvasta uupuu muuten siellä olleet ananssäilykkeet - ne kuitenkin oli mukana-kiitos)

Kortissa ei suoraan paljastettu lähettäjää, mutta pienestä rasiasta sitten pomppi esiin ihania suklaasammakoita ja arvoitus ratkesi :)

KIITOS!!!

Tässä vielä lopuksi kuvapostausta Uuden Vuoden vastaanottajaisista, joita vietettiin rauhallississa merkeissa mansikkaista pannacottaa nauttien.

 

Mä olin niin tyytyväinen itseeni, kun tuo pinta onnistui kerrankin ihan eheänä :)

Kiitos Suklaasammakolle ohjeesta. Sen päivitän tänne taas sitten jälkeenpäin - like always ;)