...jatkuu!

Mökkeilyn ja leipomisen lomassa on ollut ilo päästä touhuamaan kaikkea mukavaa. Elokuun alussa olin siskon nuorempien lasten ( prinsessa 3,5vee ja herra 8vee ) urheilemassa Liikun Sporttis leirillä. Kyllä on niin terapeuttista tehdä välillä jotain arjesta poikkeavaa ja samalla nauttia näiden ihanien lasten seurasta.

Itsekin siinä samalla pääsin kokeilemaan mm. jousiammuntaa, jota voisin kyllä vaikka harrastaa ihan muutenkin. Se oli aika huikeaa!

 

Toki olen näperrellyt kaikenlaista ja jopa ihan askarrellutkin. Siskon vanhin poika on mun oma iki-ihana kummipoika ( toki veljenpoika se nuorempi kummipoika on aivan yhtälailla tärkeä) pääsi ripille viikko sitten ja pääsin taas näpäyttämään. hih!!! 

Kyselin jo hyvissä ajoin toiveita rippiristin suhteen, olisiko toiveita koolla tai sillä onko risti väriltään hopeinen tai kultainen. Voitte sitten kuvitella miten innokkaasti nuorimies minulle vastaili tähän. Viimeinen vastaus sitten tuli näin: ihan sama minkä värinen, iso tai pieni... Tiedän, että kummipojan huumori kestää kyllä, joten askartelin mökillä hänelle tällaisen puisen ristin, jonka koristelin/päällystin South Parkista tutulla Jeesus hahmoilla.  

Risti on noin metrin korkuinen ja siinä on naru, joten sen voi ripustaa kaulaankin. Kjeh!!! Jos vaikka poika oppisi jotain, tai sitten ei.

Samoihin rippijuhliin tein muutaman pikkuisen koristeen kakun päälle. Lätkä-aiheiset koristeet on yllättäen kummipojan harrastuksesta...

... ja kolmatta päivitystä tässä miettiessä.