Viime viikko oli hurjan mielenkiintoinen. Mulla on ollut kädet täynnä kakkujen suunnittelun ja toteutuksen kanssa ja viimehetkellä on tullut vielä uusia pyyntöjäkin.
Ystäväni -" valtakunnan toisen puolen kuningatar " kyseli viikolla, josko saisi minut ilmantaa erään lehden haastateltavaksi. Noh toki siihen suostuin jo ihan senkin takia, että kotiini tulisi ammattikuvaaja, jonka työskentelyä voisin sitten vakoilla ;)   Aiheena oli siis harrastukset ja minun kakkuinnostukseni lisäksi samassa numerossa tullee olemaan muutama toinenkin omaan asiaansa perehtynyt intoilija. Juttua siis jään odottamaan pienen lapsen innolla.
 
Noh niitä kakkuja siis tuli tehtyä muutama.
 
Ekat kakut meni kaverin pappan syntymäpäiväjuhlille. Mitään erityisiä toiveita kakun suhteen ei ollut ja päädyinkin tekemään isot suorakaiteen malliset kakut. Täytteenä kakuissa on molemmissa mansikkaista täytettä ja toisessa kakussa sen lisäksi vielä tumma suklainen täyte.
 
Pursotukset on laktoositonta kermaa, johon on ruskeaan vaahtoon lisätty hiukan sulatettua tummaa suklaata. Suklaa hiukan teki hippuja ja olikin paikoin hieman ongelmallista saada koripunostyllalla pursotettua tuota reunaa, mutta tuli siitä nyt jollakin tapaa tyydyttävä.
Kakun pinta ja koristeet on sokerimassaa.
 
 
 
Kakkua meni myös Merjalle Prinsessa synttäreille :)   ONNEA!
 
 
Yksi kakku jäi kiireessä kuvaamatta, mutta sellaistahan tuo on.  Mukavaa kevättä ja ihania leipomuksia...