Joskus sitä toivoo saavansa tehdä ihan minkälaisen kakun tahansa, mutta sitten... Kun se tilaisuus vihdoinkin tulee niin ainakin itselläni tulee totaalinen pään tyhjeneminen ja kaikki ne kivat ideat ovat jossain kadoksissa. Eli perimmäinen kysymys lineekin se, että onko se kuitenkin helpompaa ja mukavampaa, kun saa itse miettiä minkälaisen kakun seuraavaksi tekee vai se, että kaveri kertoo melko tarkastikin mitä kakkuun haluaa???

Tämän kysymyksen parissa painin tätä kakkua suunnitellessani. Vanhassa työpaikassani siis ex-kollega lähti uusien haasteiden pariin. Minulle annettiin siis vapaat kädet toteuttaa kakkua läksiäiskahveille ja tällainen "wanna be" harjoitus defi tuli siihen päälle.

 

Pohja on koottu gluteenittomista kääretorttulevyistä. Tein 3 pellillistä pohjia, joista yhden suklaisen. Välissä  on leppäkerttukakunkin välissä ollutta hedelmäistä täytettä, tosin tällä kertaa lisäsin mukaan myös mangoa.

 

Tuossa jo alussa pohdin näiden kakkujen ideoinnin ajoittaista ongelmaa :) Onko kenelläkään muulla vaikeaa niiden kanssa vai pulppuaako teillä ideoita ihan spontaanisti ja sitten vaan valikoitte niistä parhaan?

 

Minä olen jo muutaman aiheeseen liittyvän kirjan hankkinutkin ja onnellisena ihanista ystävistä välitä kiitokset vielä kerran Katille, joka toi nämä ihanaiset tuliaisena reissultaan!!!

Osa noiden kirjojen kakuista ei todellakaan ole toteuttamiskelpoisia, mutta jotkut kyllä. Aivan ihania lastenkakkuja tuossa D.Brownin kirjassa!