Halloween aihetta vielä yhden postauksen verran tänä vuonna.

 

 Tää kuva on viimevkl Halloweenjuhlista.

Edellisten ällötysten jälkeen tein vielä toisen setin Halloween aiheisia kakkuja seuraavana viikonloppuna. Ihan mutkattomasti ei kakun teko sujunut ja tässä kuvallista todistetta siitä, että ei mennyt niinkuin Strömsössä? Älkää kysykö miten se näin meni, mutta sen voin sanoa, että olin kiitollinen laitettuani uunipellin vuoan alle :)

 

 

Noh hätä ei ollut tämän näköinen ja pikaisesti väsäsin yhden kääretorttulevyn, jotta seuraava kakku saatiin aikaiseksi.

Kakussa on tosiaan suklainen ja siis myös gluteeniton pohja. Välissä on mansikkaista ja suklaista täytettä. Päällä pursotukset vanilijakreemijauheella tukevoitettua Flora Vispiä ja musta kinuski on tehty Kick patukoista. Haamu sokerimassaa.

 

 

Kaveri tilasi tuliaisiksi vietäväksi PUMPKIN kakun, joka oli kyllä sellainen epäonnen kakku :(

Kakku hyytyi normaalisti kyllä, mutta kun otin sen kulhosta laittaakseni sokerikreemin ennen sokerimassaa niin kakku alkoi halkeilla ja lahota. Ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin pikaisesti saada massa päälle kakkuun, jotta se ei kokonaan valahda. Noh kakun lopputulos on melko säälittävä, mutta kyllä se nyt kurpitsaksi on tunnistettavissa. Eipä vaan ollut mun jauhopeukalo nyt vireessä...

 Voi mikä katastrofien kakku :/

 

Ja koska alkoi masentaa tää pakertaminen niin väsäilin jämistä kakun, jota syötiin ihanan ystävän kanssa ja parannettiin maailmaa  hyvää oli, vaikka ulkonäkö ei oo ihan kauneinta käsialaani.