Leivontatauko on loppunut ja kakkuja on taasen muutama leivottu ja muutamia suunniteltuna, toteutusta vailla.

Viikonlopun synttärisankareita on ilahdutettu kakuilla ja varmasti toki monella muullakin tapaa.

Annille tein 6v. synttäreille Smurffiteemalla kakkua. Kakku on vaaleasta kääretorttulevyistä koottu. Välissä on mansikkainen- ja mustikka-mansikkatäyte. Päällä on valkoinen sokerimassalevy, jonka alla voisokerikreemi. Reunan pursotukset on vanilijakreemijauheella tukevoitettua Flora vispiä. Kuva ja koristeet sokerimassaa ja kuva / Smurffiina on maalattu tomuväreillä. Itse olen tykästynyt tomuväreihin silloin, kun haluan mattapintaisen ja hennomman sävyn.

 

 

Atte on suuri FC Barcelona fani ja muutenkin pitää jalkapallosta. Toiveena olikin saada kakku suosikkijoukkueen väreissä.

Kakku on edellisen kakun lailla vaaleapohja ja myös samoilla täytteillä. Pinta on pastaväreillä värjättyä sokerimassaa ja massan alla voisokerikreemi.

FC Barcelonan logo on maalattu pastaväreillä ja jostain syystä värit paakkuuntuivat pahasti maalatessa. Hiukan tuo harmitti tekovaiheessa, mutta sille en nyt mahtanut mitään. Mulla on ollut aiemminkin Squires Kitchenin värien kanssa samaa ongelmaa, joten taidan siirtyä kokonaan Wiltonin väreihin. Laatu on parempaa ainakin maalauksessa.

Nimilaatan yritin tehdä muistuttamaan sisäänpääsylippua. Näyttääkö se siltä onkin sit ihan toinen kysymys :)

Ensiviikolla uudet kujeet!