Olipas taas ihanaa saada paketti minun SLY:ltä. Paketti oli niin iso, että en meinannut malttaa kotiin asti ( kyllä - yritin sitä pakettia repiä jo autossa auki, mutta se oli niin hyvin pakatti/teipattu kiinni, että EI auennut...).

Eli ainakin kaikki oli tallella paketissa !

Paketista löytyikin vaikka mitä:

- Paketti puuroriisiä ( slurps joulupuurolle...)

- Kynttilä ja ihanat tulitukut suomi leijonan kuvalla. pidän muuten tulitikuista paljon enemmän kuin kaikenmaailman sytkäreistä, joista on aina se sytytysaine loppu

- Piparimuotit: tähti ja possu. Erityisesti pidän tuosta isosta tähdestä, mutta possuakaan mulla ei ollut ( ellen sit katsoa itseäni peiliin  - hih!)

- Kanelia

- Sinappijauhetta

 

Paketissa tuli mukana myös kortti ja pari ohjetta. Ohjeet oli riisipuurolle ja gluteenittomille  joulutortuille. Erityisesti tuo sinappi juttu tulee varmaan kokeiltua. En ole IKINÄ tehnyt sinappia itse, mutta ehkä mä nyt rohkaistun. Hymyilin tuossa vihreässä kortissa ollutta tekstiä vieläkin, kun sitä uudelleen tavasin :)

Joulusinappi

"Joulu ei ole joulu ilman väkevää sinappia kinkun kaverina. Sinappi saa meillä olla niin väkevää, että pieni sipaisu kinkun päälle riittää.

Jos liikaa erehtyy ahnehtimaan, tuntuu ahneutesi nenässä mukavana poltteena. Avaa paitsi kyynelkanavat myöskin tukkoisen nenän. ;)

Purkin ohje on ihan pätevä, meillä sinappi maustetaan lisäksi pienellä lorauksella kermaa ja konjakkia."

 

Kiitos SLY ja ihanaa joulua sinulle ja toki muillekin, jotka kävitte täällä vierailulla