ja en tiedä miten mahtaa ämmän käydä, mutta tavoite oli pitää lomaa myös leipomisesta :)

 

Tässä viimeaikoina on tullut tehtyä kaikenlaisia kakkuja ja tällä viikolla pääsin testaamaan myös viimekesäistä ostostani; Wiltonin perhosvuokaa.

Paistoin ensin 4 munan gluteenittoman kakun vuoassa, mutta kakku ei paistunut / noussut jotenkin tasaisesti joten päädyin leikkaamaan kakusta viipaleen pohjaksi ja teinkin hyydykekakkua. Kakkupohjaan laitoin lisäksi Marianne Cruchia jota olisi saanut olla enemmänkin kuin reilu ruokalusikallinen, mutta parempi näin kuin liikaa...

 

Hyydykkeessä on purkki laktoositonta kermaa ja purkki Go Greenin maidotonta vaahtoutuvaa vanilijakastiketta vaahdotettuna molemmat. Reilu 1/2 litraa mansikoita survottuna, 4 ruokalusikallista sokeria, 1 rkl sitruunamehua, 1 tl vanilijasokeria sekoitettuna keskenään. Liotin 4 liivatelehteä noin 3 ruokalusikalliseen mansikkamehua ja kaadoin seoksen mansikka survokseen. Tämän jälkeen sekoitin keskenään kerma-vanilijavaahdon ja mansikkasurvoksen.

Vuoan vuorasin elmukelmulla ennen kuin kaadoin hyydykkeen sinne ja päälle laitoin tietty kakkupohjaa. Hyydytys 3 tuntia kylmässä ja ei kun tarjolle.

 

Kakun kera oli tarjolla mansikoita ja kermavaahtoa. Oli muuten aikast herkullista!!!

 

Tässä taannoin kerroin tilauksestani Have your cake and eat it -sivustolta. Meillä on töissä super-hyper aktiivinen leipoja ryhmä ja kimpassa ollaan tilattu aina sieltä tavaraa. On aikast lailla halvempaa ja toimitus on ollut tosi nopeaa ja kaikin puolin loistavaa. Paketti tukee ovelle lähetin mukana eli ei tarvii lähteä mistään edes noutamaan.

Viimeksi tilasin aika rajallisesti tavaraa, mutta kuvassa joitain viimeaikaisia hankintoja, joista kaikki tosin ei vielä ole päässyt käyttöön asti, kun mun visiot on matkan varrella muuttuneet.

 

Nuo 250g massat maksoi jotain 1,20€/kpl  jos en ihan väärin muista. Ollaan tilattu myös kimpassa sellainen 5kg valkoinen sokerimassa kimpale, jolla on hintaa tuolla 14,90€.  Tilasin viimeksi myös tosi paljon tomuvärejä.... kaikenlaisia värejä, painokuvio työkalun ja mustan elintarviketussin.

Noi pitsisydän-kukkas painomuotit on tosi kauniita. Tein kokeeksi muutaman kukkasen kyllä, mutta vielä ei oo ollut käyttöä tuolle muotille muuten.

 

Nyt meikäläinen kirmaa kesälomille, palataan juhannuksen jälkeen ( toivottavasti kykenen olemaan leipomatta...).

KIVAA KESÄÄ KAIKILLE !!!!!