Tässä on ollut melkoista hulinaa viimeiset viikot ja kakkuja on tupsahdellut ulos uunista tuon tuosta. Hauskaa sinänsä on ollut se, että en ole aikaisemmin tehnyt mitään jalkapallon tai muita pallo aiheisia kakkuja ja nyt ihan muutaman päivän sisällä tein kaksi melkein samanlaista .

 

Tuttavan tyttären rippijuhliin tein pari kakkua. Aiheena oli jotain maalausharrastukseen liittyvää, joten päädyin tällaisiin juttuihin. Kakut on noin 20 ja 10 hengen kakut. Täytteenä on vadelmainen hyydyke.

 

 

Pienemmässä kakussa pursotukset on laktoositonta kermaa, jota hieman värjäsin/maustoin kaakaojauheella. Pursotus koripunostyllalla.

 

Seuraavana kaiketi tässä huiskinnassa oli tämä Tituksen jalkapallo kakku. Saa muuten olla nykyisin aika tarkkana nimien kirjoittamisen kanssa, että montako vokaalia niihin tulee ;)

Tässä kakussa mansikkainen herkku täytteenä.

Olin ajatellut, että äkkiäkös mä tuohon tuon jalkapallon kuvioinnin suhasen, mutta pitikin oikein keskittyä, että meni edes hieman symmetrisesti nuo viivat. HUH! Onneksi en ole mitenkään perfektionisti!!!

Ja lisää pukkaa kuvia... Pienen neidon prinsessakakkua oli toiveena. Tämän kakun kanssa mulla oli niiiiin erilaiset suunnitelmat, mutta Nellyn inspiroimana päädyin pipertämään tällaista "Barbie"-kakku tyylistä ratkaisua. Oli ilmeisesti kuitenkin ihan mieleinen.

 

       

 

 

Ja sitten vielä viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä on toinen jalkapallo aiheinen kakku Nealle :)

 

Huvittaa tuo kuvan ukkeli, joka oli sellainen pikaisesti näperrelty juttu, kun päätin viime hetkellä, että sellainen pitää olla. Ehdin saada sen sentään kyytiin.

 

Onneksi jään pian lomalle, mutta sitä odotellessa hiukan juhannuksen kunniaksi synttärikakkua vielä pitää leipoa...  

 

IHANAA JUHANNUSTA KAIKILLE